Ønsker rask hjelp

 

Å skrive hvor og når du vil

 

Skrive på en sikker og anonym måte

 

Er på reise eller befinner deg langt unna psykolog

Har vanskeligheter med å komme på time pga av praktiske årsaker, eller fordi du sliter med angst, utmattelse eller andre plager som gjør at det blir utfordrende å komme seg til psykolog. Noen ganger kan terskelen for å søke psykologhjelp være stor, da kan dette  være steget som fører deg videre.

 

Liker å kommunisere skriftlig: Det kan i seg selv være terapeutisk å skrive. Du får sortert tankene og følelser, samtidig som du kan gå tilbake å se på det som er blitt skrevet.

 

Ønsker konkrete og tydelige råd: For meg som terapeut kommer ting ofte enda tydeligere frem i skriftformat, dette betyr også at det er lett for meg å gi deg konkrete råd og øvelser tilpasset deg.

 

Det jeg kan tilby deg er 

 

  • Å være en trygg og støttende samtalepartner 

 

  • By på forståelse og refleksjon rundt dine problemstillinger

 

  • Gi deg konkrete råd og verktøy du kan ta med deg videre

Du kan enkelt registrere deg på denne siden. Prisen er fra 199 kr i uken hvor du kan skrive ubegrenset 2 dager i uken. Programmet er tilpasset terapi og derfor helt trygg og anonym å bruke.  

08-6-18-3843.jpg

Chat med meg for 199 kr i uken!

 

NB: kan bestilles fra 2/1- 2019. 

Chattetjeneste er en tilgjengelig og fleksibel måte å motta hjelp fra psykolog  Du fratas det levende samspillet i alminnelig samtaleterapi, samtidig kan du få noe annet som du ikke får ved vanlig terapi. Mange er fornøyd med å benytte seg av skriftlig terapi og synes det er like virksomt som samtaleterapi.

Chattetjenesten er for deg som

Online- videosesjon

 

Dersom du ønsker å gå i dybden på et tema har du muligheten for å møte meg på videosesjon. Her kan du oppleve at du er sammen med noen i din utforskning av følelser og tanker og at det som er fastlåst kan komme i større bevegelse. Ut fra hva dine utfordringer vil jeg bruke min kunnskap på en fleksibel måte i møte deg.