top of page

 

Ønsker rask hjelp

 

Å skrive hvor og når du vil

 

Skrive på en trygg måte

 

Er på reise eller befinner deg langt unna psykolog

Har vanskeligheter med å komme på time pga av praktiske årsaker, eller fordi du sliter med angst, utmattelse eller andre plager som gjør at det blir utfordrende å komme seg til psykolog. Noen ganger kan terskelen for å søke psykologhjelp være stor, da kan dette  være steget som fører deg videre.

 

Liker å kommunisere skriftlig: Det kan i seg selv være terapeutisk å skrive. Du får sortert tankene og følelser, samtidig som du kan gå tilbake å se på det som er blitt skrevet.

 

Ønsker konkrete og tydelige råd: For meg som terapeut kommer ting ofte enda tydeligere frem i skriftformat, dette betyr også at det er lett for meg å gi deg konkrete råd og øvelser tilpasset deg.

 

Det jeg kan tilby deg er 

 

  • Å være en trygg og støttende samtalepartner 

 

  • By på forståelse og refleksjon rundt dine problemstillinger

 

  • Gi deg konkrete råd og verktøy du kan ta med deg videre

 

PRISER: 

Pris for en utveksling pr mail er 590,-

Pris for månedsabonnement hvor du kan skrive til meg 2 dager i uken (maks 1 A4 side) og forvente svar innen 24 timer på ukedagene: 3200,- 

Har du andre ønsker kan du spørre meg for tilrettelegging. 

Ta kontakt her for å gjøre en avtale. 

INFORMASJON OM SYSTEM/SIKKERHET

Ved mailutveksling anbefaler jeg Digipost med sikker BankID. Ellers bruker jeg et sikkert system som kalles Chrypo hvor teksten blir kryptert, og Chrypo ikke har tilgang til innholdet i samtalene. Denne kan også lastes ned som App på mobilen. Du er selv ansvarlig for å sikre enhetene du bruker (mobil, PC etc) mot uønsket innsyn gjennom sikre passord/pinkoder. 

Vanlig e-post er ikke kryptert og sikkert mtp å sende sensitive opplysninger og skjer derfor på eget ansvar.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon. 

08-6-18-3843.jpg

Chattetjeneste/skriveterapi 

Chattetjeneste/skriveterapi er en tilgjengelig og fleksibel måte å motta hjelp fra psykolog  Du fratas det levende samspillet i alminnelig samtaleterapi, samtidig kan du få noe annet som du ikke får ved vanlig terapi. Mange er fornøyd med å benytte seg av skriftlig terapi og synes det er like virksomt som samtaleterapi.

Skrivetjeneste er for deg som

Online- videosesjon

 

Dersom du ønsker å gå i dybden på et tema har du muligheten for å møte meg på videosesjon. Her kan du oppleve at du er sammen med noen i din utforskning av følelser og tanker og at det som er fastlåst kan komme i større bevegelse. Ut fra hva dine utfordringer er vil jeg bruke min kunnskap på en fleksibel måte i møte deg.

bottom of page