top of page
green Nature

 

  • Alle øvelsene har til hensikt å redusere symptomer/stress og, øke velvære, klarhet og retning. 

 

  • Terapeutiske lydspor/øvelser er laget ut fra hva jeg ser er mest endringsskapende i terapeutiske prosesser. Dette har vært hovedøvelsene/meditasjonene i endringsskapende gruppeprosesser.

  • Øvelsene er nøye utvalgt med tanke på å skape endring samtidig som de hjelper nervesystemet inn i ulike tilstander og på den måten utvide "toleransevindu". Øvelsene er merket som aktiverende      , regulerende      , og avslappende      Les mer om tanken bak øvelsene og anbefalninger her

  • Jeg tilbyr nå å kjøpe de som et effektivt og økonomisk alternativ, eller supplemet til terapi for å holde endringsskapende prosesser igang.

 

  • Lydsporene er fine å bruke om du allerede går i en prosess eller bare hjemme for deg selv. 


 

Lydsporene i pakka er 

Øk din kapasitet i kroppen (15 min)

Øvelse fra Somatic Experiencing som hjelper deg med å romme vanskelige følelser og skaper en forståelse av hvordan man kan regulere seg bedre i alle situsjoner.

 

Trygt rom (10 min)

 

Når du er stresset, eller hvis du sliter med å koble av eller sove er dette en effektiv øvelse som kan roe kroppen ned innen kort tid og sette deg i et annet modus.

 

Kontakt med ditt indre barn- oppvarmingsøvelse (10 min)

 

Dette er en øvelse for å vurdere hvordan du best kan opprette en kontakt med ditt indre barn og om du skal gå videre til et direkte møte med denne delen i deg. Jeg anbefaler sterkt å gjøre denne eg anbefaler å gjøre denne før «Møt ditt indre barn».

Møt ditt indre barn (20 min) 

 

Noe av det mest helende vi kan gjøre er å skape et møte i oss selv mellom den voksne delen av oss og barnet. Denne øvelsen har dette til hensikt. 

 

Avspenning med medisinsk musikk (30 min)

 

Dette er en timeout hvor du har fokus på velvære og avspenning i kroppen. Jeg pleier å anbefaler de fleste klienter å hvile 30 min per dag, gjerne ved hjelp av dette lydsporet. Å hvile 30 min daglig uavhengig av hvor slitne vi er hjelper oss å resette nervesystemet og sikre at kroppen kan komme ut av stressrespons på daglig basis.

 

Øvelse i grenser (12 min)

 

Grensene våre handler ikke bare om å si ja eller nei, men også om den energiske grensen vi føler i og rundt vår egen kropp. Denne øvelsen hjelper deg å arbeide med dine energetiske grenser som også gjør det lettere å få kontakt med deg selv og sette grenser som er riktige for deg i møte med de rundt deg.

 

Møt ditt fremtidige selv (15 min)

 

Dette er min favorittøvelse. Den hjelper oss med å komme i kontakt med vårt underbevisste, våre ønsker og drømmer. Den hjelper oss med å skape retning.

Les mer om tankene bak øvelsene og symbolene 

Praktisk informasjon

Er du klient hos meg får du en rabattkode på 100,-. Send meg isåfall en mail: elinehar@gmail.com

Du får tilgang til en konto med alle lydsporene samlet på èn side. TIPS: Når du logger inn, lagre siden på hjemskjerm på din tlf slik at den kan brukes som en app der du slipper å skrive passord hver gang du går inn. Dersom du ikke finner siden første gang må du logge ut og inn igjen èn gang. 

Solstråler

7 helende lydfiler med medisinsk musikk

bottom of page