top of page

Velkommen!

Trenger du noen å snakke med? 
Jeg tilbyr et trygt rom der du fritt kan lufte tanker og følelser som opptar deg. Jeg er opptatt av å møte deg der du er og at vi sammen finner de gode løsningene. Noen ganger trenger man bare å få satt ord på det vanskelige, bli sett og forstått. Andre ganger kan det være nyttig å få en utenforstående til å se ting fra et annet perspektiv. Som psykolog har jeg mange verktøy og vil hjelpe deg med å skape den endringen du ønsker.
npf_medlem-av_logo_popup.jpg

Jeg tilbyr timer på kontoret mitt i Tønsberg. Ta direkte kontakt med meg her for bestilling av time. Du trenger ikke henvisning fra lege. 
 
Jeg tilbyr også fleksibel E-terapi i forskjellige prisklasser som du enkelt kan bestille online. For e-terapi er det kort ventetid og jeg benytter sikre plattformer som gjør at din trygghet blir ivaretatt. Jeg har naturligvis taushetsplikt. På chattetjenesten kan du også velge å være anonym. 

Har du helseforsikring eller kollektiv avtale på arbeidsplassen kan du få dekket timene gratis. Dersom du ønsker å bruke forsikring ta kontakt her. 
Praktisk informasjon

Blogg

Bygdøy Allè 21, Oslo  Tlf 95961068

bottom of page